Ring på telefon:

28 95 20 12

Eller email os:

Send mail

​Reparation af campingvogn udføres

​Har du en campingvogn, der ikke fungerer optimalt? Hos Dent Fix tilbyder vi reparation af campingvogn i Midtjylland til dig, der holder meget af at campere og gerne vil have en velsmurt og velfungerende campingvogn. Vi er specialister i at reparere såvel store som små skader, hvilket er alt fra maskineriet til små buler.

Vi har mange års erfaring, hvor vi har opbygget en ekspertise i at få campingvogne til at se ud som nye. Uanset skade kan vi tilse din vogn, og vi sørger for at udbedre alle skader på stedet, så du igen kan nyde godt af at campere, hvor du har lyst, med din familie og dine venner.

Lad kompetente mekanikere klare din reparation af campingvogn

Hos Dent Fix er vi et professionelt autoværksted, som består af nogle dygtige og kompetente automekanikere, der altid er klar til at udføre reparation af campingvogn. Uanset alder, model, stand og forfatning kan vi altid komme med en god løsning, som gør dig godt kørende igen.

Bruger du din campingvogn ofte, kan der være god fornuft i ofte at få tjekket den efter– især hvis det er en aldrende en af slagsen. Søger du en kompetent mekaniker til reparation af campingvogn, er den i rigtig gode hænder hos os.

Din kvalitetsbevidste mekaniker med speciale i campingvogne

Sætter du pris på en specialiseret fagmand, der har masser af erfaring med reparation af campingvogn, er du kommet til det helt rette sted. Vi er et yderst kvalitetsbevidst værksted, som har oparbejdet og tilegnet os en masse specialviden om campingvogne, hvorfor vi kan tilbyde dig en kyndig og professionel behandling.

Vi er hurtige til at lokalisere skader og effektive til at udbedre dem. Vi har naturligvis alt det nyeste i udstyr, da vi følger med i teknologiens udvikling. Derfor kan vi selvfølgelig skifte dele på din campingvogn, hvis dette kræves i forbindelse med reparation af campingvogn.

Skal vi se på din campingvogn før den nye sæson? Vi giver et godt tilbud på reparation af campingvogn.

Ring og få en aftale på telefon 28 95 20 12 eller skriv til e-mail brian.thomsen@nypost.dk.

Firma

DENT FIX ApS

CVR: 31599156

Adresse

Tømmerbyvej 12

8653 Them

Kontakt

Telefon: 28 95 20 12

Mail: brian.thomsen@nypost.dk​